Nicolae MICU, Vasile MIREA  si DOru OLARU
Vasile MIREA(centru) liberalul care se dezice de liberali

Unitatea cu care se laudă liderii noului PNL este prezentă mai mult în declarații decât pe teren. După episodul în care foștii democrat-liberali s-au abținut la votarea bugetului Consiliului Județean, joi a venit rândul aleșilor liberali din Consiliul Local Municipal să demonstreze că provin din tabere diferite.
Când a venit momentul propunerilor pentru funcția de viceprimar lăsată vacantă de fostul social-democrat Sebastian Radu, consilierul municipal Vasile Mirea s-a remarcat, spre amuzamentul celor prezenți, cu o intervenție cel puțin curioasă.
„Din partea PNL nu avem nici un candidat”, a afirmat Vasile Mirea, neîntrebat de nimeni, după ce primul candidat pentru funcția de viceprimar înscris în cursă a fost chiar liberalul Vasile Olariu, propus de Constantin Ionescu.
Ulterior, votul pentru funcția de conducere din Palatul Comunal a dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, cât de uniți în cuget și simțiri sunt noii liberali. Când s-a tras linie, candidatul propus de PSD, Alexandru Dunel, a obținut 14 voturi „pentru” și patru „împotrivă” în timp ce liberalul Vasile Olariu nu a obținut decât 3 voturi, deși în sală se găseau 5 consilieri liberali, Liviu Dunăreanu, cel de-al șaselea liberal din CLM, fiind absent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.