Asociaţia Suporterilor Români organizează o nouă acţiune umanitară pentru deszăpezirea localităţilor afectate grav de căderile masive de zăpadă din judeţul Buzău, plecarea având loc sâmbătă, orele 7:00, din parcarea supermarketului Kaufland Colentina.

 Suporterii au reuşit să împartă duminică alimente pentru câteva sute de familii din satele Cotu Ciorii, Cilibia, C.A.Rosetti şi Poşta din judeţul Buzău, punând umărul pentru deszăpezirea mai multor gospodării din satele respective.

 Fanii vor pleca în dimineaţa zilei de sâmbătă spre zonele cel mai afectate de la graniţa judeţelor Ialomița/Buzău/Brăila. 

 Și polițiști din Capitală, coordonați de comisarul șef Cristian Ciocan, purtătorul de cuvânt al IGPR, vor ajunge mâine la Buzău, cu lemne care vor ajunge la cei mai necăjiți oameni din localitățile izolate de nămeți. Polițiștii au strâns bani pentru a veni în sprtijinul celor loviți de iarna aprigă, astăzi s-au aflat în Vrancea iar mâine vor veni la Buzău, urmând să se deplaseze cu lemne și în celelalte județe afectate de viscol și nămeți. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.