Mult trâmbițata Alianță România Dreaptă nu dă semne că ar vrea să se aprindă și la Buzău. Deși în multe județe se poartă discuții de mai multă vreme, la Buzău nu s-a făcut nici un pas în această direcție și asta pentru că eventualii parteneri ai PDL întârzie să se arate.
„În privința protocolului Alianței România Dreaptă, la Buzău nu s-au evidențiat forțele politice, în afară de PDL care să cristalizeze alianța. Așteptăm să vedem cine sunt cei care reprezintă PNȚCD cât și Noua Republică și Forța Civică însă până acum nu au apărut”, a declarat deputatul Cezar Preda.
Totodată liderul PDL Buzău consideră că Buzăul este un județ ghinionist din punct de vedere politic, dat fiind că a făcut invitații forțelor de dreapta să i se alăture încă din campania de la locale și nimeni nu s-a arătat interesat.
„Suntem un județ ghinionist. Aici este stânga toată și noi. Restul apar și dispar. Cred că am fost primul în țară care am spus că mi-aș dori PNȚCD-ul alături. Mi-ar place să vină dar nu prea au venit că i-a deranjat principiul peste care nu s-a trecut că cei plecați de la PDL și care au stat în stand–by să vină, să zică că reprezintă pe altcineva și să-și găsească loc pe listă”, a conchis liderul PDL Buzău, Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.