Noul magazin KAUFLAND, deschis oficial la Buzău

0

Noul magazin Kaufland situat în zona de sud a municipiului Buzău a fost deschis mați oficial, urmând ca deschiderea pentru public să aibă loc miercuri dimineață. La evenimentul inaugurat au participat oficialități locale și județene în frunte cu prefectul Carmen Ichim, subprefectul Sorin Gheorghe, președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu, primarul Constantin Toma și vicele Ionuț Apostu și alți șefi de instituții deconcentrate.

După o slujbă religioasă au urmat alocuțiunile oficialilor prezenți la deschidere iar după tăierea panglicii inaugurale cu toții au vizitat magazinul amenajat pentru a-și întâmpina primii cumpărători miercuri dimineață.

Atât prefectul județului, Carmen Ichim cât și primarul Constantin Toma și președintele CJ Petre Emanoil Neagu nu au avut decât cuvinte de laudă cu privire la deschiderea noului magazin.

Prefectul Carmen Ichim s-a declarat mulțumită că odată cu deschiderea noului hypermarket se va mai reduce aglomerați din zona de nord a orașului, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma a spus că va sprijini în continuare investitorii care au realizat centrul comercial într-un timp record promițându-le chiar primele piste pentru bicicliști care vor ajunge  până la magazin în timp ce președintele CJ, Petre Emanoil Neagu a spus că deschiderea magazinului este un pas spre civilizație făcut de Buzău și că reprezintă totodată o importantă sursă de venit pentru municipalitate iar taxele si impozitele plătite de retailerul german se vor regăsi în străzi și trotuare pentru buzoieni.

Noul magazin Kaufland se întinde pe o suprafață de peste 2380 de metri pătrați suprafață de vânzare si suprafață totală de 4600 de metri pătrați iar deschiderea sa a creat peste 100 de noi locuri de muncă.

Printre raioanele disponibile se numără cele de legume – fructe, de produse proaspete cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Galeria comercială din incinta magazinului cuprinde următoarele spații concesionate: farmacie Sensiblu, bancomat BCR, pizzerie, punct Tabac Xpress. De asemenea, pentru cei care vor să ia masa rapid, Kaufland pune la dispoziția clienților și un punct Grill.

Magazinul din Buzău beneficiază de cel mai nou și modern design, implementat recent de Kaufland România în cadrul procesului național de modernizare a rețelei, pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături simplificată, mai rapidă și mai plăcută. În plus, noua amenajare integrează și soluții care facilitează navigarea clienților prin magazin, cum ar fi scurtăturile create printre raioane și pictogramele ce semnalizează diferitele categorii de alimente de la raft.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.