Cristi BIGIU

Președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu a retras după ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean proiectul de hotărâre ce trebuia să desemneze administratorul societății comerciale Domenii Serv, ce urmează să se ocupe de administrarea patrimoniului județului. Decizia fost luată pentru că nu a fost identificat încă un specialist care să preia frâiele acestei instituții iar după consultarea tuturor opțiunilor ea va fi reintrodusă pe ordinea de zi a unei ședințe viitoare.
„Nu am identificată încă persoana care va conduce această societate. Trebui e să fie un om cu mari aptitudini de management dar încă nu avem clar cine este această persoană. Am primit mai multe CV-uri dar vrem să facem o analiză serioasă a acestora astfel încât să decidem în cunoștință de cauză”, a declarat președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.
Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Acum , acum se face un an de cind Bigiu conduce judetul,ca si Boscodeala municipiul,intrebare,s a intimplat ceva bun ,o duc oamenii mai bine,s a diminuat somajul,s au facut ceva investitii,s a dotat hotia lui Mocanu,asa zisa maternitate care risca sa se darime pina o deveni functionala,sa dispersat clientela lui Mocanu din cos. Jud.,ori la vremuri noi ,tot noi,cel putin asa se prezinta lista de masini parcate in fata cons. Jud.,aceleasi,si ilegal parcate?.

  2. Daca a fost URBIS la municipiu,de ce nu ar fi un URBIS la judet,poate cu acelasi manager gropar,si care sa asigure un viitorul fericit noii FAMIGLLII instalata la cons.judetean.credeam ca astia noi au mai multa imaginatie ceea ce presupune ceva inteligenta,dar unde nui nici doamne doamne nu cere.Nu ne mai considerati fraieri ca nu suntem,ori poate nu toti,intelegem ce puneti la cale,si o sa it arum cu attentie sporita subiectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.