UPDATE: Femeia de 57 de ani, consilier în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice, va fi transportată cu ambulanța la Spitalul de Urgență Floreasca pentru o intervenție la un vas sanguin.

O angajată a Administrației Județene a Finanțelor Publice a fost luată cu salvarea, miercuri dimineață, după ce i s-a făcut rău înainte de începerea programului de lucru cu publicul.
Doina Crăciun, în vârstă de 57 de ani, a venit la serviciu dimineață și cu puțin timp înainte de începerea programului a început să se simtă rău, drept pentru care colegii de birou au solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanță.
Personalul de pe salvare a intervenit și pentru că femeia prezenta simptomele unui infarct miocardic i-a fost acordat primul ajutor apoi a fost coborâtă din sediul Finanțelor Publice cu ajutorul colegilor de birou, fiind transportată cu autosanitara la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.
Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău, Adriana Bratosin, femeia de 57 de ani a ajuns la UPU acuzând dureri în zona toracică. Ea a fost preluată de medicii urgentiști iar în prezent i se fac analize și investigații medicale amănunțite, urmând ca după finalizarea acestora pacienta să rămână sub supraveghere medicală sau să fie trimisă la un spital din Capitală.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.