O nouă autospecială va fi funcțională, de luni, la ISU Buzău. Este vorba despre o autocisternă cu o capacitate de  8.000 de litri  achiziționată de ISU Buzău cu sprijinul Consiliului Județean ca va fi de un real ajutor pompierilor în lupta cu flăcările din zonele  în care alimentare cu apă a autospecialelor este deficitară.

Cisterna, în valoare de 68.000 de lei, a fost achiziționată de Consiliul Județean și montată pe o autospecială aflată deja în dotarea ISU Buzău.

Noua autocisternă a fost prezentată, luni, cu ocazia Zilei Pompierilor din România și potrivit celor de la ISU Buzău este deja pregătită să intervină în zonele greu accesibile sau fără surse de alimentare și în misiunile ce necesită cantități mari de apă la flux continuu pentru stingerea incendiilor de amploare.

Tot luni, cu ocazia aniversării Zilei Pompierilor, un ofițer și cinci subofițeri care s-au făcut remarcați în activitatea de zi cu zi  au fost înaintați în gradul următor înainte de termen.

La ceremonia desfășurată în curtea ISU Buzău au participat alături de conducerea inspectoratului subprefectul Marieta Boloș, președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu, și comandații inspectoratelor subordonate Ministerului Administrației și Internelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.