Societatea care se ocupă de reabilitarea termică cu fonduri europene a blocului situat în centrul municipiului Buzău, deasupra sediului AJOFM este acuzată de locatari de neglijență. Într-un mesaj primit la redacție o tânără care locuiește în blocul respectiv explică cu m muncitorii care fac lucrările de izolare i-au scos în două rânduri coșul de evacuare a gazelor arse de la centrala termică iar gazele arse au fost evacuate în casă.

Buna ziua! Sper ca ma puteti ajuta ca se pare ca autoritatile nu prea ne baga in seama. Locuiesc in blocul 3A Hasdeu, cel care se anvelopeaza prin fonduri europene (primaria si acociatie). Este a doua oara cand teava de evacuare a gazelor de la centrala termica este scoasa de catre angajatii firmei care se ocupa de izolatie. Gazele rezulatate in urama arderilor fiind evacuate in casa. Viata mea si a copiilor fiind pusa in pericol. Am vorbit cu presedintele de bloc care a vorbit cu patronul firmei. Patronul firmei, domnul Sava Adrian, a parut neinteresat de ce se intampla. I am zis ca o sa fac plangere impotriva firmei si raspunsul a fost: „Nu mi pasa!”. Reclamatii de caliatetea lucrarilor au tot fost facute si nimeni nu ne a bagat in seama. Se pare ca domnul are „relatii puternice” daca pana acum nu s au luat masuri. Mentionez ca viata noastra a fost pusa in pericol de doua ori si sigur o sa se repete. Firma se numeste ACS NEW ANTREPRENOR CONSTRUCT SRL. Va multumesc! Sper sa putem rezolva ceva”, este mesajul transmis de o cititoare pe adresa redacției.

Dacă lucrurile stau sau nu așa este de datoria autorităților să verifice iar asta înainte de a se întâmpla vreo tragedie, mai ales că sezonul rece se apropie cu pași repezi și cazurile de intoxicare datorate neregulilor de la coșurile de fum o să fie la ordinea zilei. În plus, un pic de atenție din partea lucrătorilor aflați pe schelele exterioare nu ar fi un lucru tocmai greu de realizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.