O mamă și fiul său au ajuns la spital după ce o comedie din Drăgaica s-a defectat și a picat de la înălțime

3
4062


O mama de 33 de ani și fiul ei de 9 ani au ajuns din Drăgaică direct la spital după ce comedia în care au urcat a căzut de la o înălțime de aproximativ 2 metri din cauza unei defecțiuni tehnice produse la sistemul hidraulic al instalației.
„Un furtun de presiune a cedat și un avion din utilaj s-a lovit de jos. O mamă și fiul ei aflați în avion s-au lovit și au fost transportați la spital pentru investigații. Copilul era doar zgâriat iar mama lui se pare că s-a lovit un pic pentru că s-a desprins centura cu care era prinsă. Nu părea nimic grav dar au plecat la spital pentru investigații”, a declarat proprietarul utilajului, Ștefan Dumitrescu.
De asemenea, bărbatul, de fel din Călărași, a spus că este pentru prima dată când i se întâmplă așa ceva de 40 de ani de când practică această meserie. Nu în ultimul rând el a precizat că utilajul, care are o vechime de 15 ani, a fost verificat și autorizat ISCIR la început de an și că nu se putea instala în târg dacă nu avea toate reviziile făcute la zi.
Cele două victime, mamă și fiu au fost preluate de ambulanță și duse la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru investigații medicale.
„Am înțeles că și mama și copilul au fost accidentați din cauza acestor utilaje. Salvarea a ajuns aici destul de greu din cauza aglomerației și a locului strimt. Cred că este necesar ca cineva să se implice și să realizeze niște căi de acces astfel încât și Salvarea și Pompierii să aibă acces mult mai ușor. Am înțeles că accidentările nu au fost prea grave și că mai mare a fost sperietura”, a declarat un bărbat care a asistat le desfășurarea evenimentului.
La momentul producerii accidentului 12 din cele 14 avioane ale utilajului erau ocupate și doar unul a picat brusc și s-a lovit de podea provocând rănirea dar mai ales o sperietură zdravănă celor două victime. După producerea accidentului la fața locului și-au făcut apariția reprezentanții ITM, ai OPC și Poliției care au declanșat o anchetă și au oprit funcționarea utilajului până la sosirea unui specialist care să certifice că repunerea în funcțiune este sigură pentru eventualii clienți.

3 COMENTARII

  1. Sunteţi în căutare de finanțare, visezi un viitor mai bun, vrei să aibă propria casa ta, cumpara o masina. În căutarea pentru un împrumut sau de finanţare a credibile şi în condiţii de siguranţă de negociere faţă în faţă la 10.000 de euro la 500 000 000 euro cu o rată a dobânzii de 2 % pe an. O soluţie, adresa mea de e-mail de contact: (franck-valor@hotmail.com).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.