Elevii  din invățământul profesional și tehnic vor putea beneficia de o masa gratuită la școală după ce deputații au adoptat o propunere legislativă de modificare a Legii educației naționale.

Modificarea a fost avizată favorabil de 280 de deputați din 281 prezenți la lucrări.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii educației naționale nr.1/2011 care are drept obiect de reglementare introducerea posibilității acordării unei mese gratuite elevilor înscriși în învățământul profesional și tehnic cu durata de minimum 3 ani și prin intermediul serviciilor de catering.
Am considerat că este necesar ca și elevii din învățământul dual să poată beneficia de masă gratuită oferită în cantinele școlare, iar acolo unde acestea nu există, masa să le fie oferită prin servicii de catering, astfel că am introdus prin amendament această prevedere în proiectul votat favorabil de 280 de deputați din 281 prezenți.
Trebuie să acordăm cele mai bune șanse de reușită și acces la educație fiecărui elev, prin toate mijloacele pe care statul le are la dispoziție și mă bucură faptul că aproape toți colegii mei au înțeles acest lucru”, a scris pe pagina sa de Facebook profesorul Laurențiu Țepeluș.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.