criminal

O femeie de 57 de ani din localitatea Gura Sărății, spun localnicii cunoscută ca fiind de moravuri ușoare, a sfârșit după o partidă de amor cu un tânăr de 23 de ani.
După ce s-au iubit în casa femeii, aceasta i-ar fi cerut bani în schimbul partidei de sex, motiv care l-a înfuriat pe tânăr atât de tare încât a înjunghiat-o.

Totul s-a întâmplat vineri noapte. Tânărul de 24 de ani din Ulmeni lucra ca cioban în zonă, însă fusese dat afară de patron în urmă cu câteva zile. Vineri, el a mers la locuința unei femei de 58 de ani din Gura Sărății, și a întreținut cu aceasta raporturi sexuale. La final, femeia i-ar fi cerut bărbatului bani, amenințându-l că dacă nu îi va primi va anunța Poliția și-l va acuza de viol.
Individul s-a înfuriat peste măsură și cu un cuțit a înjunghiat-o pe femeia cu care întreținuse raprturi sexuale cu doar cîteva zeci de minute înainte. Femeia a fost găsită moartă de fiica sa peste ore bune iar aceasta a sunat la Poliție.
În primă fază, polițiștii au crezut că este vorba despre sinucidere, însă ulterior și-au dat seama că femeia a fost ucisă. Autorul crimei a fost prins după câteva ore la o stână, în stare de ebrietate.
„In urma cercetărilor desfășurate a fost identificat un tânăr de 24 de ani. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentat în fața unei instanțe de judecată cu propunere de arestare pentru 30 de zile”, a declarat cms. Cristi Stanciu de la IPJ Buzău.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă până la 25 de ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.