TopT5
După ce trupa TAINE și-a anulat participarea la festivalul TOP T 2015 care ar trebui să se desfășoare în week-end la Buzău și „Celelalte Cuvinte” au anunțat că nu vor mai cânta la ediția din 2015 a celui mai longeviv festival rock din țară.
„Din respect pentru victimele tragediei din Colectiv și pentru apropiații lor, Celelalte Cuvinte anulează participarea la festivalul Top T Buzău” este anunțul postat pe pagina de Facebook a trupei.
Între timp, organizatorii nu au luat încă o decizie în ceea ce privește soarta din acest an a festivalului. Tolea Poștovei, cel care s-a ocupat de organizare și cel care s-a zbătut ca TOP T să reînvie în 2015, a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care solicită publicului spectator o „soluție” pentru situația în care s-a ajuns.
„În eforturile de a avea cât mai multe elemente despre ce va fi sau poate fi TOP T 2015 vă rog să vă exprimați aici părerea despre ce ar fi oportun să se întâmple : amânare, anulare, derulare sau alte soluții… datele problemei sunt mai complicate decât credem….” Este scris pe pagina evenimentului de pe cea mai cunoscută rețea de socializare.
Cum părerile sunt împărțite și există tot felul de opinii, organizatorii au amânat luarea unei decizii până marți după prânz, când se va ști clar dacă festivalul TOP T va mai avea loc și în ce condiții:
„Organizatorii TOP T 2015 anunţă oficial că încă sunt în stadiul de discuţii şi de completare a elementelor necesare care să poată duce la o decizie responsabilă cu privire la desfăşurarea festivalului în acest weekend. Presiunea de comunicare şi emoţională este foarte mare şi încercăm să rezistăm durerii pricinuite de dispariţia ,suferinţă şi rănirea amicilor noştri,dar să facem faţă şi tendinţelor paranoice sau declaraţiilor arogante,publicitare sau necontrolate care inundă spaţiul mediatic şi ne afectează în mare măsură. Am fost conectaţi toată ziua cu trupele,presă,publicul,prietenii şi în continuare primim şi trimitem mesaje.
În aceste condiţii va solicităm răbdare până mâine(nr. marți) după ora 13.00 când vom anunţa ce decizie am luat .Noi suntem pregătiţi pentru orice varianta dar nu depinde numai de noi, ci sunt mai mulţi factori care influenţează decizia. Aşteptăm că şi până acum sugestiile şi comentariile voastre şi va promitem că vom poştă aici doar declaraţii verificate şi sosite direct de la cei implicaţi : artişti,finanţatori,parteneri,public…”mai scrie organizatorul

2 COMENTARII

  1. […] După ce trupa TAINE și-a anulat participarea la festivalul TOP T 2015 care ar trebui să se desfășoare în week-end la Buzău și „Celelalte Cuvinte” au anunțat că nu vor mai cânta la cel ediția din 2015 a celui mai longeviv festival rock din țară. „Din respect pentru victimele tragediei din Colectiv și pentru apropiații lor, Celelalte Cuvinte anulează participarea la festivalul Top T Buzău” este anunțul sec postat pe pagina de Facebook a trupei. Între timp organizatorii nu au luat încă o decizie în ceea ce privește soarta din acest an a festivalului. Tolea Poștovei, cel care s-a ocupat de Sursă știre […]

  2. […] După ce trupa TAINE și-a anulat participarea la festivalul TOP T 2015 care ar trebui să se desfășoare în week-end la Buzău și „Celelalte Cuvinte” au anunțat că nu vor mai cânta la cel ediția din 2015 a celui mai longeviv festival rock din țară. „Din respect pentru victimele tragediei din Colectiv și pentru apropiații lor, Celelalte Cuvinte anulează participarea la festivalul Top T Buzău” este anunțul sec postat pe pagina de Facebook a trupei. Între timp organizatorii nu au luat încă o decizie în ceea ce privește soarta din acest an a festivalului. Tolea Poștovei, cel care s-a ocupat de …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.