UPDATE

Politista care si-a pierdut viata in accidentul din aceasta dimineata, de la Costesti, se numeste Rodica Stâlpeanu. Ea avea 26 de ani şi lucra pentru IPJ Buzău din anul 2008, fiind încadrată ca agent principal, la Serviciul Logistic. Sotul tinerei, este si el  angajat al  IPJ Buzău. Rodica Stâlpeanu se afla, în această perioadă, în concediu de odihnă. Azi dimineaţă, când a avut loc accidentul, tânăra se îndrepta către Bucureşti şi era singură în maşină.

Grav accident în această dimineaţă, pe DN 2 E 85, la ieşirea din localitatea Costeşti. O poliţistă de la IPJ Buzău şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier pe care l-a provocat, în timpul unei depăşiri. Tînăra de 26 de ani rula spre Bucureşti şi se pare că avea viteză destul de mare. În momentul în care a intrat în depăşirea unui TIR, autoturismul Peugeot condus de poliţistă a intrat în balans. Şoferiţa nu a mai putut controla volanul şi a ajuns pe contrasens unde a lovit frontal un alt autoturism. Poliţista şi-a pierdut viaţa pe loc, în urma impactului. Din cealaltă maşină au fost rănite două pasagere.

Tînăra poliţistă lucra ca agent la Serviciul Logistică al IPJ Buzău. Absolvise în 2006 Şcoala de agenţi de poliţie de la Cîmpina, iar timp de doi ani, înainte de a se transfera la locul actual de muncă, a lucrat la Poliţia TF.

Traficul pe DN 2 E 85, în zona localităţii Costeşti a fost oprit, între orele 7.00 şi 8.00, cât timp s-au desfăşurat cercetaările la locul accidentului. Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de maşini de cîţiva kilometri.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.