Bilanțul tragediei de la Bâlhacu, unde un microbuz plin cu oameni a fost lovit de un tren, a ajuns la 4 morți. Trei dintre victime au murit luni seară, pe loc, în urma impactului, iar o a patra a murit la Spitalul Județean Buzău.
Persoanele decedate sunt două femei de 24 și 68 de ani din Galați și doi bărbați de 24 și 36 de ani din Vrancea.
Șoferul microbuzului este în stare critică și se intenționează transferul său la Spitalul Militar din București. De asemenea, o femeie, aflată în stare critică, a fost transferată la neurochirurgie la Ploiești.
Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire a celor două victime, care au hemoragii craniene și multiple traumatisme.
Celelalte 10 persoane rănite sunt încă la UPU, marți dimineață și vor fi transferate pe secții, în funcție de leziunile pe care le au. Oamenii au traumatisme craniene, toracice și de membre.
Victimele veneau din Germania, fuseseră preluate de un microbuz la Oradea pentru a fi duse acasă, în județele Galați, Brăila și Vrancea.
La Bâlhacu, șoferul microbuzului a forțat trecerea la nivel cu calea ferată, microbuzul fiind lovit în plin și târât sute de metri de un tren interregio care se îndrepta spre Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.