Tariceanu la Buzau-27
Liderul Partidului Liberal Reformator, Gheorghe Vlase, urmează să poarte negocieri cu șeful PSD, Constantin Boșcodeală, pentru ca membrii formațiunii să acceadă în funcții de conducere la vârful deconcentratelor buzoiene.
Potrivit directivelor de la Centru transmise de fondatorul PLR, Călin Popescu Tăriceanu, negocierile din teritoriu trebuie să urmărească obținerea a 10 la sută din funcțiile de la vârful deconcentratelor de către oamenii acestui partid.
La Buzău, calendarul negocierilor urmează a fi stabilit, discuțiile urmând a fi purtate între Vlase și Boșcodeală.
În campania electorală pentru prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu l-a susținut pe social democratul Victor Ponta, care a pierdut alegerile în fața liberalul Klaus Iohannis. Rezultatele votului arată că filiala judeţeană a PLR Buzău a obținut un rezultat mulțumitor ceea ce permite, cu atât mai mult în opinia celor de la PLR, demararea negocierilor cu PSD pentru funcții la vârful instituțiilor din județ.
În acest moment, PSD Buzău controlează toate deconcentratele, deși nu toți oamenii din aceste funcții sunt oficial membrii ai formațiunii social democrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.