Cersetor

Finalizat de aproape doi ani, Centrul de zi și de noapte pentru persoane fără adăpost este, în sfârșit, funcțional. Primăria municipiului Buzău a finalizat construcția clădirii în urmă cu aproape 2 ani iar de atunci se chinuie să obțină avizele necesare funcționării centrului. Inițial, Guvernul Boc a acordat municipalității buzoiene permisiunea de a angaja un număr limitat de persoane însă municipalitatea a considerat că instituția ce își propune să găzduiască persoanele fără un acoperiș deasupra capului nu poate funcționa în condițiile aprobate. Anul trecut, după schimbarea Guvernului au fost reluate demersurile pentru obținerea aprobărilor necesare însă acestea au ajuns la Buzău abia în urmă cu câteva săptămâni.
„În sfârșit, a venit avizul de la Guvern și Centrul de zi și de noapte pentru persoane fără adăpost este, în momentul de față, în perfectă stare de funcționare iar aceasta era ultima instituție socială pe care municipalitatea și-a dorit-o”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.
Centrul de zi și de noapte pentru persoane fără adăpost este construit de municipalitate pe strada Speranței în apropierea Cantinei de Ajutor Social. Instituția are  25 de locuri, capacitate care se poate dubla în caz de nevoie.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.