Ambulanta
UPDATE:
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, conflictul dintre cele două familii de țigani spoitori a izbucnit după ce una dintre familii a cumpărat un teren de casă, deși potrivit cutumelor nu ar fi avut voie, în imediata apropiere a locuinței celei de-a doua familii.
Sâmbătă aproape de orele prânzului, membrii celor două familii s-au luat la bătaie, pe fondul acelorași neînțelegeri folosindu-se de cuțite, bricege și chiar săbii. Doi bărbați au ajuns la spital cu răni grave iar la scurt timp un bărbat de 34 de ani a decedat pe masa de operație, cel de al doilea, un tânăr de 22 de ani aflându-se în stare gravă.
Polițiștii au prins și dus la audieri mai multe persoane din cele două familii urmând să stabilească gradul de participare a fiecăruia în scandalul soldat cu decesul și rănirea gravă a celor doi bărbați. Printre cei prinși și duși la audieri s-ar afla și cel bănuit că l-a înjunghiat pe bărbatul care ulterior a decedat la spital.

Un scandal izbucnit sâmbătă dimineață între două familii de pe strada Triumfului din municipiul Buzău s-a terminat cu decesul unei persoane. Cele două familii s-au luat la ceartă în cursul dimineții de sâmbătă din motive deocamdată necunoscute iar în urma scandalului două persoane au ajuns la spital cu tăieturi. După un timp unul dintre răniți a decedat iar acum cazul este cercetat de procurorii criminaliști care au deschis o anchetă pentru a vedea cine se face vinovat de moartea bărbatului.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.