os

Descoperire macabră, miercuri, în timpul lucrărilor de restaurare a Muzeului Municipal din Râmnicu Sărat. Oseminte ce păreau a fi umane, vechi de nu se știe când, au fost găsite de lucrătorii mobilizați pentru restaurarea instituției menționate.

 

La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se efectuau lucrări de restaurare la Muzeul Municipal Rm. Sărat, au fost descoperite mai multe oseminte ce păreau a fi umane.Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Sărat s-a stabilit că osemintele au fost descoperite în ziua de 21 ianuarie a.c. într-una dintre camerele clădirii. În locul respectiv nu au fost găsite obiecte de vestimentaţie, iar osemintele păreau a fi foarte vechi”, se arată într-un comunicat remis joi de IPJ Buzău.

Osemintele au fost ridicate în vederea examinării, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Sărat, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.