UPDATE:

Ovidiu Anghel a declarat pentru Observatorul Buzoian că  misiunea sa cea mai importantă este aceea de a consolida partidul și de a obține un rezultat cât mai bun în alegeri.

„Avem o singură misiune să consolidăm partidul să formăm un comitet municipal și un comitet județean interimar care va cuprinde vechiul comitet județean plus noii membri ce vor reveni. Ulterior, vom desemna toți candidații locale. Candidatura mea la Primăria Buzău va deveni o certitudine după ce va parcurge toate etapele statutare și va primi girul comitetului județean, comitetului municipal pe care l vom reface și o vom anunța odată cu candidatura la Consiliul Județean.  De asemenea, vreau să transmit că vreau să lansez un proiect pentru partidele politice  de opoziție de coalizare într-o alianță contra PSD. Oricine vrea să vină în întâmpinarea proiectului nostru, un proiect integrat de dezvoltare a municipalității. Sper într-o bună colaborare cu toată echipa PNL. Apelul meu va fi către toți să ne adunăm sub aceeași umbrelă să câștigăm și primăriile și Consiliul Județean”, a declarat proaspătul președinte al PNL Buzău, Ovidiu Anghel.

Ovidiu Anghel a fost desemnat, miercuri, noul președinte al PNL Buzău. Anghel a fost desemnat de către Biroul Permanent Național al Partidului. De asemenea, liberalii de la Centru iau în calcul ca Ovidiu Anghel, noul lider al liberalilor buzoieni, să candideze la Primăria municipiului reședință de județ, în locul lui Constantin Ionescu, cel aflați în cărți inițial pentru a intra în cursa electorală.
Potrivit unor surse politice, în PNL s-ar fi întors și Emilian Drăgoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.