Ovidiu ANGHEL-5
Apropierea de momentul electoral 2016 determină formațiunile politice să își anunțe din vreme candidații pentru principalele funcții din administrația locală. Astfel, după ce săptămâna trecută PMP și-a prezentat candidatul pentru Primăria municipiului Buzău în persoana fostului șef al Poliției Buzău, Ion Marin, săptămâna aceasta debutează cu un anunț despre o posibilă candidatură a fostului subprefect Ovidiu Anghel din partea UNPR. Decizia nu este bătută în cuie însă are foarte mari șanse de realizare, după cum a recunoscut chiar cel nominalizat pentru această funcție,
„Am o colaborare foarte bună cu UNPR. Singurul partid care s-a aplecat asupra proiectului meu pentru Primărie, asupra strategiei și a echipei, a fost UNPR, mai precis domnul senator Constantin Popa. Este un proiect foarte serios pentru Buzău, o strategie foarte serioasă și o echipă asemenea cu care sper să ne exprimăm foarte clar de acum în colo pentru segmentul nehotărâților, al oamenilor de afaceri, dar și al membrilor de partid, fie ei PSD, PNL, PD, etc, membri care nu îmbrățișează politica liderilor lor”, a declarat Ovidiu Anghel, în prezent director al sucursalei Buzău a Electrica-Furnizare SA.
Posibilul candidat al Uniunii Naționale pentru Progresul României spune că totul depinde de structurile centrale ale formațiunii politice și de modul cum mai marii UNPR vor decide cum vor merge în alegerile locale din vara anului viitor. Și chiar dacă la nivel central există o colaborare destul de bună între UNPR și PSD, la Buzău aceasta lipsește cu desăvârșire, ceea ce îl face pe Anghel să creadă că UNPR va avea candidat propriu la alegerile locale.
Ovidiu ANGHEL-1
„Eu am speranța că la anul UNPR va merge singur în alegerile locale și tocmai de aceea am optat pentru dânșii. Eu am un proiect foarte serios pentru buzoieni, urmează să îl prezint, segmentele cărora ne adresăm sunt foarte clare începând cu mediul de afaceri și continuând cu 50 la sută din procentul nehotărâților și sperăm să schimbăm ceea ce se întâmplă de 20 de ani în Buzău, și în ceea ce privește puterea și în ceea ce privește opoziția”, a declarat fostul subprefect al județului Buzău, Ovidiu Anghel.
Ovidiu Anghel a intrat în politică în anii 90 la PDSR, a migrat apoi la APR-ul condus de Teodor Meleșcanu iar din anul 2000 s-a alăturat Partidului Democrat condus la Buzău de Cezar Preda. Din partea PDL, Ovidiu Anghel a obținut două mandate de consilier local municipal in 200-2004 și 2004-2008 iar în anul 2008 a fost susținut de PDL pentru un post de subprefect pe care l-a părăsit în anul 2011 când a plecat director în cadrul sucursalei Buzău a Electrica-Furnizare SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.