Președintele interimar unic al PNL Buzău, Ovidiu Anghel, a reacționat, joi, după anunțul lui Constantin Ionescu privind candidatura sa la Primăria municipiului reședință de județ din postura de independent.  Printr-un comunicat de presă, Anghel a subliniat că fostul său coleg de partid a decis „să se aventureze într-o luptă care nu va duce nicăieri din cauza unor frustrări personale.”
Iată mai jos comunicatul integral remis de PNL Buzău după anunțarea candidaturii lui Constantin Ionescu:

”Am luat la cunoștință în această dimineață, fără surprindere, despre plecarea domnului Bebe Ionescu din Partidul Național Liberal.
Domnul Ionescu a ales de această dată cu inima, nu cu rațiunea. Frustrările personale i-au întunecat judecata, neputând să accepte că a pierdut competiția internă pentru nominalizarea la Primăria municipiului Buzău în favoarea unui candidat mai bun. Domnul Ionescu a preferat să părăsească o echipă puternică, pentru o aventură personală, care nu va duce nicăieri.
Suntem convinși că acesta este doar un prim pas pentru revenirea domniei sale la matca PSD, partid a cărui nostalgie a păstrat-o în suflet dintotdeauna. Astfel se demonstrează încă o dată că doar caracterele adevărate pot face carieră în Partidul Național Liberal și că decizia partidului de a nu îi oferi demnitatea candidaturii a fost una perfect justificată”, a transmis liderul PNL Buzău, Ovidiu Anghel.

4 COMENTARII

  1. Intrebati-l pe Ovidiu Anghel unde e tatal sau membru??? La PSD de peste 20 ani! Nu i-ar fi rusine acestui golan bagat cu pompa in PNL sa faca jocurile lu Cezarica Preda!RUSINE RUSINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.