După ce în urmă cu cîteva săptămâni, deputații Marian Ghiveciu și Cezar Preda se atacau fiecare când aveau ocazia, securea războiului pare să fi fost îngropată. Ghiveciu a mărturisit astăzi că îl admiră pe Preda pentru atitudinea critică la adresa Guvernului Boc. Mai mult, Ghiveciu s-a  arătat îngrijorat de tratamentul la care Preda este supus în interiorul partidului din care face parte.

” Dacă cineva din PDL este critic asupra Guvernului își ia pumni în cap, cum este cazul lui Cezar Preda pe care, sincer, îl admir dar nu întotdeauna, pentru ieșirile pe care le-a avut și curajul de care a dat dovad atunci când a atacat Guvernul Boc. Dar iată că oamenii care au această tărie de caracter sunt marginalizați și ei trebuie să se alinieze cu toții în spatele lui Traian Băsescu”, a declarat, astăzi,  social democratul Marian Ghiveciu.

Declarația  deputatului social-democrat este oarecum surprinzătoare, având in vedere că în ultimele ieșiri publice, Cezar Preda nu l-a menajat deloc pe deputatul Ghiveciu  care acum îi poartă de grijă pedelistului.  Să fie oare acesta un semn al reconcilierii sau un semn că,  în cazul unui insucces al lui Vasile Blaga la conducerea PDL, Cezar Preda și-ar putea aranja ploile în teritoriu și s-ar putea alătura social democraților? Timpul le va lămuri pe toate….

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/05/Marian-GHIVECIU.mp3|titles=Marian GHIVECIU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.