Foc
UPDATE: Incendiul de la Gura Teghii a fost izolat și stins în mare parte, pompierii mai având de lichidat câteva focare în interiorul suprafeței care a fost cuprinsă de flăcări.

Peste 60 de oameni, pompieri dar și localnici din Gura Teghii încearcă de ore bune să stingă un incendiu de proporții izbucnit într-o pădure din localitate care a făcut deja două victime, o femeie pierzându-și viața iar un bărbat suferind arsuri grave.
Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 10 hectare într-o litieră de conifere și foioase la circa un kilometru de case. Intervenția pompierilor este îngreunată de vântul care suflă cu putere, întinzând focul tot mai adânc în pădure.
Femeia care și-a pierdut viața avea în jur de 65 de ani și a fost găsită carbonizată în timp ce soțul acesteia,un bărbat de circa 70-75 de ani, a fost grav rănit, suferind arsuri de gradul 3 la nivelul feței și al membrelor. Omul a fost preluat de o salvare și transportat la spital, autoritățile solicitând un elicopter care să îl transporte la o clinică din Capitală.
Împrejurările în care cei doi soți au ajuns în zona incendiului nu sunt cunoscute încă, dar polițiștii au început deja o anchetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.