Un bărbat de circa 55 de ani din Buzău care a fost cazat  peste iarnă în Centrul de zi  și de noapte pentru persoane fără adăpost din strada Speranței a distrus, marți după amiază, mai multe geamuri și caloriferele de pe un etaj al căminului.

Bărbatul care a fost  cazat pe toată perioada sezonului rece și-a anunțat plecarea din centru, însă înainte de a pleca a luat stingătoarele de pe holul imobilului și a lovit cu ele geamurile ușilor, obiectele sanitare  și caloriferele provocând distrugeri de aproximativ 30.000 de lei.

El a fost auzit de angajatele centrului, care de frică s-au refugiat în cantină. După ce a distrus tot ce se putea distruge,  bărbatul a mers în curtea centrului unde a dat drumul unui stingător și a așteptat liniștit sosirea poliției.

„Individul are în jur de 50-55 de ani și a stat la noi pe toată perioada sezonului rece. Nu a făcut nici un fel de problemă  ba chiar nu știu dacă a plecat de două ori din centru. Nu știm ce s-a întâmplat că astăzi în jurul orei 16.30  s-a apucat să lovească cu stingătoarele tot ce i-a ieșit în cale. Sunt șocat de cele întâmplate și mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă îi ieșea cineva în cale. Il știu de mulți ani și a fost condamnat pentru tentativă de omor ”, a declarat pentru Observatorul Buzoian directorul Centrului de Zi și de Noapte pentru Persoane Fără Adăpost, Daniel Lambru.

Directorul centrului a mai precizat că din cauza distrugerilor asistații din Centrul pentru Persoane Fără Adăpost nu vor avea apă caldă și căldură în această noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.