GALERIE FOTO: Paradă militară internațională, joi, la Buzău | Ultimele repetiții

0
4019

Circulația la intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploiești, a fost oprită, miercuri dimineață vreme de mai multe ore pentru ca militarii care vor participa joi la parada organizată de Ziua Eroilor să facă repetiția generală și să pună cap la cap ultimele detalii. Repetițiile au fost coordonate de comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, generalul Gheorghiță Vlad iar la eveniment au participat toate forțele care vor defila miercuri prin fața oficialilor și a buzoienilor inclusiv militari din armatele Austriei, Bulgariei, Germaniei, Moldovei și Italiei.

Jandarmeria și Poliția au pus la cale ultimele detalii legate de accesul în zonă, au fost montate gardurile de delimitare a culoarelor de acces iar muncitorii au făcut ultimele retușuri în Cimitirul Eroilor sub supravegherea primarului Constantin Toma și a directorului URBIS Serv.

Seria de evenimente dedicate celebrării Zilei Eroilor la Buzău va începe miercuri seara în Piața Daciei cu o paradă de retragere cu torțe și va continua joi între orele 10-14  cu o ceremonie de reinaugurare a Cimitirului Eroilor și cu po paradă militară internațională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.