În fiecare weekend putem alege dintre sute, dacă nu chiar mii de meciuri din toate sporturile că să pariem, dar ar fi pierdere de timp să scriu aici despre cum bate 100% REAL, BARCA, BAYERN sau JUVENTUS. Voi alege doar câteva meciuri din care pot propune chestii interesante de joc. Nu aș vrea să pic de gușter într-o etapă în care vreunul dintre granzi să detoneze bomba, iar analizele mele urmăresc tocmai variante de pariere care să dribleze surprizele.

Mijlocul săptămânii n-a fost chiar rău vizavi de predicțiile din cele cinci meciuri propuse de mine. Rezultatul final al rejucării din FA Cup de la STOKE contra SHREWSBURY a fost o mare surpriză pentru cei ce au jucat 1 (eu am avut chiar 1x și 2+, deci OUT), dar una dintre variantele propuse la această rubrica a fost câștigătoare, cea în care gazdele să fi marcat între 1 și 3 goluri (cota 1,33). Nu am avut absolut nici-o emoție că vom rata ceva din ANGERS-BORDEAUX! 0-1 gol în prima și X în oricare dintre reprize au fost ponturile exacte, iar fotbalul francez nu se dezminte deloc atunci când vorbim de aceste două tipuri de joc. Și în meciurile de miercuri seară am intuit perfect toate variantele propuse. În Supercupa Italiei, la JUVENTUS – MILAN, am zis 1 solist, oaspeții 0-1 gol și total goluri 1-3. Punct ochit, punct lovit și la SOUTHAMPTON – DERBY COUNTY: GG, GG3+, GG sau 3+ și 2+ în oricare dintre reprize. Păcat însă că pe biletele jucate de mine la agenție am strecurat și SEVILLA – BILBAO în 1X și meciul s-a terminat 0-1. Iar banii mei au rămas la ei…

Haideți să vedem care sunt meciurile din care cred că se poate ciuguli în acest final de săptămâna:

  1. ROMA – TORINO e una dintre partidele care mă păcălesc aproape an de an. Am jucat 1 și a ieșit X, am jucat 3+ și mingea n-a intrat în vreuna din porți… Logic ar fi să bată gazdele, foarte logic. Etapa de Cupă le-a fost la îndemână, în timp ce torinezii au pierdut acasă contra Fiorentinei. Pontul meu este simplu: total goluri în meci 1-3, cota 1,52. Și tot la fel se poate paria pe total goluri gazde 1-3 (cota 1,29).
  2. CAGLIARI – EMPOLI se încadrează perfect în tiparul francez, adică nu putem să ne înșelăm dacă jucăm X în oricare dintre reprize (1,66) sau “nu va fi GG în prima” la 1,20 sau chiar “nu va fi GG sau 0-2 goluri în meci” la 1,69. Reamintesc că aceste tipuri de joc se găsesc doar în oferta unei singure case de pariuri, cea cu o combinație roș-albă pe firma.
  3. CELTA VIGO – VALENCIA și RAYO VALLECANO – SOCIEDAD sunt meciuri gemene pe care le propun în aceleași variante: GG (1,80 și 1,75) sau 2-5 goluri în meci (1,40 și 1,36). Toate cele patru echipe marchează aproape meci de meci, dar cu aceeași frecvența sunt și bune încasatoare. N-avem cu rata măcar jumătate dintre propunerile spaniole!
  4. HANNOVER – WERDER BREMEN și LEVERKUSEN – GLADBACH  e perechea germană de GG a weekend-ului, în prima etapă a returului Bundesligii. Cotele pronosticului de baza sunt 1,55 și 1,50, dar eu mai propun și două rezerve la aceste partide, cu același tip de joc: oaspeții marchează între 1 și 3 goluri în meci la cote de 1,27 și 1,31. Dacă am juca simplu “oaspeții marchează”, fără să limităm numărul golurilor la 3, am paria la cote de 1,18 și 1,26. Să depășească echipele vizitatoare acest prag? Greu de crezut.
  5. FULHAM – TOTTENHAM ca singurul meci de Premier League al acestui final de săptămâna, ne duce cu gândul spre un success logic al oaspeților. Vorbim însă de un derby londonez, de o echipa gazdă cu o apărare tip șvaițer, dar cu un atac masiv care creează multe oportunități la porțile adverse. Aș paria 2 solist, însă vreau să evit acel păcătos de 1-1 care ar strică ploile multor pariori, zic că-i mai sigur X2 și 2+ ( 1,34) sau acoperind complet chiar o victorie a gazdelor zic că 2-4 goluri în meci ne fac toate poftele. Cota pentru ultima varianta este 1,43.

Atenție la bugetul pe care vi-l stabiliți pentru joc, atenție la numărul de meciuri de pe bilete, pentru că nu cred că sunt eu primul care v-o spune, cu cât depășiți 3-4 evenimente, cu atât mai mici devin șansele să mergeți spre casiera să va dea bănuții! Pe ei pe mama lor!

Vali MOCANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.