Sunt un parior înrăit. Faptul că merg să pariez zilnic e clar o dependență de care n-am cum să scap pentru că, probabil, nici nu vreau. Nu am ambiție, asta e clar, iar în situația mea sunt probabil mulți oameni. De toate vârstele, de profesii diferite, femei și bărbați. Deci sunt și femei! Pe contul meu de Facebook am vreo 20 de cereri de preteneală din partea unor doamne/domnișoare pescuite din grupurile de pariuri în care m-am înscris, dar niciun argument din lumea asta nu mă va putea convinge că voi putea discuta la modul serios despre metode/variante de joc cu o femeie. Am început tare, nu? Deja îmi pun lumea în cap? Vreau însă să lămurim chestiunea. Nu zic că ele nu s-ar pricepe, ci doar că nu le văd stand cu nasul prin cărți, statistici, ziare străine ori site-uri de specialitate pentru a face analize profesioniste. Cred că în cazul femeilor din comunitatea de pariuri e vorba doar de intuiție, iar asta nu prea cred că-i o metodă bună de a riscă banii din propriile buzunare. Subiect sensibil, să revenim la ale noastre.

Analizele de la sfârșitul săptămânii trecute ne spun că am gândit perfect jocurile dintre SOCIEDAD și BETIS (GG și GG3+), FULHAM și TOTTENHAM (X2 și 2+, dar și 2-4 goluri în meci), precum și CELTĂ – VALENCIA (GG și 2-5g). Nu am avut probleme nici la ROMA – TORINO (1 solist și gazdele 1-3g), ori la cele două gemene din Bundesliga, LEVERKUSEN – GLADBACH și HANNOVER – BREMEN, chiar dacă pronosticurile de baza erau GG, am luat că back-up “oaspeții 1-3g” sau, mai simplu, “oaspeții marchează”. Ultimul meci de pe biletul nostru era CAGLIARI – EMPOLI, iar aici am intuit varianta de rezervă, adică “nu va fi GG în prima repriză”, lăsând pentru etapă viitoare acel “X în oricare dintre reprize”, acum potrivindu-se mai degrabă mult mai popularul PSF X.

Oferta pentru mijlocul acestei săptămâni nu este foarte bogată în fotbal. Sunt meciuri frumoase în faza a două a Mondialelor de handbal, acolo unde Croația, Spania, Franța, Danemarca, Germania și Norvegia au tot făcut spectacol în ultimele 15-20 de zile sau din fazele finale ale Australian Open la tenis. Apropo de tenis, ar fi nemaipomenit că în articolul următor să putem analiză împreună semifinalele și eventuală finală a Simonei Halep! Să ne apucăm însă de treaba!

  1. CHELSEA – TOTTENHAM, în manșă a două a semifinalelor Cupei Ligii, după ce oaspeții de azi au câștigat-o pe prima cu 1-0 dintr-un gol “VAR-uit” și mult discutat la emisiunile de analiză. Conduși excelent de Sarri în debutul sezonului, albaștrii sunt pe o pantă descendentă foarte accentuată și nu cred că vor termină în primele 5-6. Fără idei în atac, joacă doar la mâna hazard-ului, cu un stil de joc învechit, cu jucători plafonați și fără perspective (Pedro, Morata, Giroud, D. Luiz, Azpilicueta, Alonso ori Rudiger), gazdele acestui meci par sortite eliminării, deși ar fi ultimul pas înaintea marii finale contra lui City. Va propun două variante simple de pariere: 1-3 goluri în meci (1,46) sau gazdele 0-1gol (1,99).
  2. BURTON – MAN CITY, după 0-9 în tur, presupun că toată lumea va juca aici doar pe goluri. La fel o să fac și eu, dar o să țin cont că Guardiola își va menaja o mare parte dintre titulari. Cred că varianta cea mai sigură este “2 și 3+” la 1,28, dar pentru cei curajoși am și un “2-3goluri în prima repriză” la 1,80.
  3. ESPANOL – BETIS și SEVILLA – BARCELONA, o dublă realmente specială în sferturile de finală ale Cupei Regelui! Se întâlnesc reprezentantele a două orașe de-a dreptul fantastice, atât din punct de vedere fotbalistic, cât și din cel al turistului care a văzut Europa (și nu numai…) de la un capăt la celălalt! Le văd favorite pe cele care sunt vizitatoare în acest prim tur și am o varianta de pariu care se potrivește în ambele cazuri: “oaspeții 1-3 goluri” în cote de 1,35 și 1,27. Amatorii de senzații tari pot forța și “gol în ambele reprize” (1,66 și 1,40) sau “X în oricare dintre reprize”(1,66 și 1,98).
  4. NIMES – ANGERS, restanță din campionatul Franței, un meci pentru care am o predicție devenită deja marca înregistrată pentru fotbalul de aici: “X în oricare dintre reprize” la 1,65 sau “0-1 gol în prima” la 1,36.
  5. COREEA DE SUD – BAHRAIN, în optimile Cupei Asiei, cu un favorit absolut în echipa stabilită drept gazdă, dar pentru care eu propun două variante un pic altfel decât un simplu “1 solist” și o cota de 1,32. Zic că e mai “safe” să jucăm “1X și 0-3 goluri” la 1,31 (acoperind și eventuale derapaje, gen 0-0 sau 1-1) sau chiar “gazdele marchează 1-3 goluri” cu o cota de 1,30.

Bilete verzi vreau să aveți, goluri norocoase dincolo de minutul 85 și bani în portofele recoltați de la casele de pariuri! Pe ei pe mama lor!

Vali MOCANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.