Aparatele electrocanisnice uzatemoral sau aflate în ultimele luni de viață vor putea fi  recondiționate și repuse pe piața  grație unei Legi inițiată de cei doi parlamentari liberali buzoieni senatorul Vlad Pufu și deputatul Gabriel Avrămescu.  Astfel, legea inițiată de cei doi a primit avizul Camerei Deputaților ca for decizional și își va produce efectele în cel mai scurt timp.

„Electrocasnicele uzate vor fi repuse pe piață! România aștepta de 20 de ani o astfel de reglementare, după cum spun antreprenorii din industria de profil.

Majoritatea echipamentelor și aparatelor electrice sau electronice aflate la final de viață vor putea fi recondiționate și reintroduse pe piață, astfel încât să se reducă numărul de astfel de aparate ce sunt încă funcționale, dar care ajung totuși la reciclare.

A fost nevoie de inițiativa mea și a colegului meu, senatorul Vlad Mircea Pufu pentru a se stabili cadrul legal ce vizează recondiționarea și reutilizarea acestor echipamente electrice și electronice de către Camera Deputaților, în calitate de for decizional”, a scri pe pagina sa de Facebook deputatul Gabriel Avrămescu.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.