Gheorghe PANA si Gheorghe VLASE_
Partidul Liberal Reformator va fi condus la Buzău de fostul șef al Tribunalului, Gheorghe Pană. Fostul vicepreședinte al conservatorilor buzoieni a decis să facă pasul către partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu alături de alți membri ai PC pentru că „Partidul Conservator i-a abandonat”.
De altfel, și consilierul județean Gheorghe Vlase este cu un picior în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu. Chiar dacă neagă că ar fi participat la congresul PLR, surse din cadrul noii formațiuni politice constituite la Buzău spun că numele consilierului județean Gheorghe Vlase s-a regăsit pe lista buzoienilor participanți la congres acolo unde de altfel ar fi și votat.

Gheorghe Vlase, lider PC Buzău
Gheorghe Vlase, fost lider PC Buzău

„Nu eu am fost la congres, domnul Gheorghe Pană împreună cu câțiva colegi de la Partidul Conservator care au decis să se alăture partidului condus de domnul Tăriceanu pentru că au fost abandonați de PC. Eu nu pot pleca pentru că sunt consilier județean”, a declarat Gherghe Vlase pentru Observatorul Buzoian.
Pe lista buzoienilor care ar fi fost prezenți la congresul PLR desfășurat vineri și sâmbătă în Capitală alături de Gheorghe Pană s-ar mai fi aflat alte 8 persoane cu drept de vot.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.