UPDATE:

În urma exploziei produse in comuna Mărăcineni, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate 4 victime: un tanar in varsta de 26 de ani, care a suferit arsuri de gradul II-III, la nivelul feței, gâtului, trunchiului, membrelor superioare, și se afla internat în sectia A.T.I.-Arsi, un alt barbat în vârstă de 51 de ani, care a suferit arsuri de gradul II-III la nivelul membrelor inferioare, membrelor superioare, toracelui si feței, si se află internat în sectia A.T.I.-Arsi – cei doi având arsuri pe aproximativ 70% din suprafata corpului- si alte 2 victime, un barbat in varsta de 70 de ani, care a suferit un politraumatism minor în urma exploziei, arsuri de gradul II la genunchi bilateral si se afla internat în secția Chirurgie plastică, si o femeie în vârstă de 43 de ani, care a suferit policontuzii prin explozie, multiple plăgi faciale, torace posterior cu corp străin (sticla). Femeia a rămas internată in secția A.T.I.-Chirurgie Plastică.
La nivelul S.J.U. Buzău s-a luat decizia ca două dintre cele patru victime ale exploziei să fie transferate la alte unități medicale din țară. Tânărul în vârstă de 26 de ani va fi transferat la Spitalul Jud. de Urgenta Timișoara. Transportul pacientului va fi efectuat cu elicopterul si se fac demersuri pentru cealaltă victimă, în vârstă de 51 de ani, să fie transferată la o alta unitate medicală, cel mai probabil la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală

Patru persoane Potoceni au ajuns la spital cu arsuri după ce bucătăria casei în care locuiau a explodat în urma unei acumulări de gaze.

Potrivit reprezentanților ISU Buzău explozia s-a produs în urma acumulării de gaze în camera în care era montată centrala termică(bucătăria) și nu a fost urmată de un incendiu. În urma deflagrației au rezultat 4 victime conștiente care prezentau arsuri de gradele 2 și 3 și care au fost transportate la spital.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.