Cezar PREDA

Partidul Democrat Liberal intră de la sfârșitul acestei săptămâni în alegeri. Primele care își vor desemna conducătorii vor fi organizațiile comunale, urmând ca în luna octombrie să fie aleasă și conducerea organizației județene. În urma recensământului realizat în interiorul organizației județene, PDL Buzău numără în prezent peste 6800 de membri, cifră care, potrivit liderului Cezar Preda, situează organizația buzoiană în primele 15 din țară.
„În prezent, avem 6820 de membri, ceea ce este foarte bine raportat la nivel național. La ultimul recensământ făcut înainte de alegeri aveam în jur de 8000 de membri, însă atunci am cerut numărul de membri la președinții de organizații iar acum am luat-o de jos în sus. Practic, dacă ar fi să luăm în calcul o scădere, aceasta nu ar fi decât de 300-400 de membri. Aceștia fie nu mai fac politică, fie au murit, fie au migrat către alte partide, ceea ce este ceva normal”, a declarat liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.
De asemenea, liderul democrat-liberalilor buzoieni a mărturisit că sunt câteva organizații care trebuie refăcute în totalitate dar, per total, Buzăul se situează pe un loc mulțumitor la nivel național.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.