CL Vadu Pasii

Fisurile de primăvară ale USL la Buzău au apărut în această săptămâna la o aruncătură de băț de municipiul Buzău. În comuna Vadu Pașii, săptămâna a debutat cât se poate de prost pentru viceprimarul social-democrat Nicolae Chijer care a fost înlocuit din funcție la propunerea consilierilor PDL.
Proiectul de hotărâre care prevedea desemnarea ca viceprimar al comunei a consilierului Gheorghe Calofir din partea PP-DD a fost inițiat de coleg din USL, liberalul Ștefan Modreanu și a adunat 8 din cele 14 voturi ale consilierilor locali prezenți la ședința de Consiliu Local. Astfel, consilierul PP-DD, Gheorghe Calofir, care este și finul liberalului Ștefan Modreanu, a fost impus în funcția de viceprimar.

Ședința a fost extrem de tensionată și s-a desfășurat cu Poliția în sală, pentru că apropiați ai primarului social democrat au amenințat înaintea ședinței consilierii celorlalte partide ca nu cumva să fie de acord cu schimbarea viceprimarului PSD Nicolae Chijer.
Conform protocolului USL, funcția de viceprimar al comunei Vadu Pașii ar fi trebuit să revină unuia dintre reprezentanții PNL, însă acest lucru nu s-a întâmplat după alegerile din vară atunci când consilierii social-democrați cu sprijinul actualului viceprimar PP-DD l-au impus pe Nicolae Chijer în funcție.
Consiliul Local al comunei Vadu Pașii este format din 5 consilieri PDL, 2 consilieri PNL și unul PP-DD, cei care au susținut candidatura noului viceprimar propus de liberalul Ștefan Modreanu, dar și din 7 consilieri social-democrați dintre care unul a fost absent la ședința cu pricina.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.