Democrat-liberalii buzoieni și-au desemnat, în acest week-end, candidații pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Ca și la Partidul Social Democrat, parlamentarii aflați pe funcții vor candida pentru încă un mandat, așa că surpriza o reprezintă candidații aflați pe celelalte 7 colegii. În ceea ce privește colegiile de senat, PDL îl aruncă în luptă pe lângă senatorul Viorel Constantinescu pe fostul prefect al județului Paul Beganu, care va candida pe colegiul 2 de Senat, ocupat până în această vară de Cristi Bîgiu cât dar și pe fostul șef al Poștei Buzău, actualul consilier județean Raul Florescu, care se va lupta pe colegiul 3 de Senat, cel câștigat în urmă cu 4 ani de senatorul Ion Vasile.
În ceea ce privește deputații este cunoscută deja intenția liderului PDL Buzău, Cezar Preda, să candideze pe colegiul 7 de deputați acolo unde a fost ales și în urmă cu 4 ani, dar pe lista de candidați se regăsește și Valeriu Alecu care va candida pe colegiul 4, acolo unde a fost ales în 2008. În ceea ce privește celelalte colegii, candidatul la Primăria Cislău și actual consilier județean, Ion Coman, va încerca să ia mai multe voturi decât George Scutaru, actualul deputat ales pe colegiul 1 de deputat care va intra și el în cursă din partea USL. Pe colegiul 2 de deputat își va încerca norocul fostul candidat la Primăria Vintilă Vodă, Gavriil Văsîi, în timp ce pe colegiul 3 de deputat va candida actualul primar al comunei Balta Albă, Georgian Calotă. Pe colegiul 5 de deputat, acolo unde în anul 2004 a câștigat Marian Ghiveciu, va intra în luptă adjunctul Direcției Sanitar Veterinare, Ciprian Botezatu iar în municipiu democrat-liberalii s-au hotărât să meargă pe mâna unui tânăr politician, actualul consilier municipal Ciprian Ene, de profesie avocat.

Ciprian STERIAN

6 COMENTARII

  1. Insasi fetele candidatilor pentru colegiul 3 senat + deputati spun totul, dl Preda ati aruncat in joc din nou pe Florescu mana moarta si deputatul din colegiul 3 insasi grafica este de perdant. No name, no face , no number!

  2. Mă fraţilor, spuneţi-mi ce au făcut ăşta în patru ani decât afacerile lor şi noi i-am plătit să se distreze în cameră şi senat???? Canditaturile vor fi ARD(arse) la Bucureşti. Deci nu sut bătute în cuie. Eu nu cred că iese vreunul doar Constantinescu şi Preda, ceilalţi sunt „iepuraşi” , iar Alecu a fost un figurant fără nici o contribuţie la binele social.
    A, ăştia toţi au semnat reducerea salariilor bugetarilor cu 25%! Cum dracu să-i mai alegi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.