Zăpada nu a pus probleme drumarilor care acționează pe drumurile județene. Cantitatea de precipitații nu este foarte mare iar singura problemă o constituie vântul care impiedică vizibilitatea. Chiar și așa pe toate drumurile județene se poate circula în condiții de iarnă, însă autoritățile au decis să oprească temporar circulația către drumurile naționale închise circulației.

„ Este firesc ca dacă vremea a blocat drumurile naționale și drumurile județene care afluiază  în drumurile naționale să fie și ele închise pentru că ar însemna ca oamenii să se blocheze la intrarea pe drumul național și apoi mijloacele de intervenție nu vor mai putea circula. Cei care s-au ocupat până acum au făcut-o cum trebuie nu avem victime nu avem oameni blocați iar cei care au avut nevoie la spitale au putut ajunge în condiții normale la unitățile spitalicești. Dacă codurile se vor ridica în această seară atunci cel mai probabil si circulația se va relua atât pe drumurile naționale cât și pe cele județene” a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean.

Tot lipsa vizibilității a provocat probleme miercuri dimineață și cadrelor didactice care fac naveta în localitățile din județ. Astfel, mulți dascăli nu au putut ajunge la școlile în care predau și astfel în mai multe școli din județ și la Liceul Costin Nenițescu cursurile au fost total sau parțial sistate, decizia aparținând Inspectoratului Școlar și directorilor unităților de învățământ.

Astfel, sunt închise miercuri un număr de 34 de unități de învățământ în localitățile:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.