Pensionare la vârful Diviziei 2 Infanterie Getica. Locțiitorul comandantului Foca, gen. Irina, felicitat pentru întreaga carieră sub drapel

0
745

Momente emoționante într-o sală plină de militari de carieră. Miercuri, 13 aprilie, la comandamentul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, în prezenţa şefului Statului Major General, general Nicolae-Ionel CIUCĂ, a avut loc ceremonia prilejuită de trecerea în rezervă a unui om care şi-a dedicat viaţa carierei militare – domnul general de brigadă Oliviu IRINA, locţiitorul comandantului diviziei.
Momentul a fost încărcat de o vizibilă emoţie. Comandantul diviziei, general-maior Petrică-Lucian Foca, a prezentat pe scurt activitatea şi evoluţia în carieră a generalului de brigadă Oliviu IRINA, i-a mulţumit pentru tot ceea ce a făcut în întreaga carieră, i-a oferit o diplomă de excelenţă binemeritată şi i-a înmânat livretul militar.
La rândul său, șeful Statului Major General, general Nicolae-Ionel CIUCĂ, i-a mulţumit generalului Irina pentru modul cum şi-a îndeplinit îndatoririle cât a servit patria sub drapel şi i-a înmânat sabia cu înscrisuri gravate, model „Ştefan cel Mare”, în semn de recunostinţă pentru întreaga carieră militară.
Emoţionat, generalul Oliviu IRINA s-a adresat camarazilor : „..azi, mă despart de Armata Română, cu emoţii fireşti, dar plec cu sentimentul că mi-am îndeplinit obligaţiile de militar, mândru de tot ce am realizat şi vreau să mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat în realizarea tuturor sarcinilor şi obiectivelor pe care mi le-am propus. Vreau să vă spun că m-am simţit extraordinar de bine alături de dumneavoastră. Am simţit aprecierile dumneavoastră vis-a-vis de autoritatea profesională a subsemnatului, dar şi de experienţa pe care am dobândit-o de-a lungul timpului ca militar…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.