Peste 7000 de elevi de la școlile din Buzău s-au întrecut în această primăvară în cadrul unui concurs de desene organizat de Carrrefour Buzău care a avut drept miză o excursie la Disneyland. În urma jurizării, marea câștigătoare a fost desemnată Andrada Borcilă, elevă în clasa a IV-a la Școala George Emil Palade din Buzău. Organizatorii au mai acordat și alte premii constând într-un calculator, o bicicletă, un aparat de fotografiat, un DVD-player dar și mai multe mențiuni constând în bonuri valorice în valoare de 100 de lei.
”Nu este prima dată când particip la concursul de desene organizat de Carrefour însă este pentru prima dată când câștig marele premiu. Abia aștept excursia la Disneyland, unde o să mă distrez, o să mă bucur de faptul că sunt acolo și abia aștept să îl întâlnesc pe personajul meu preferat, Mickey Mouse,” a declarat, emoționată, Andrada Borcilă.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. as vrea si eu sa castig macar o data deoarece eu de la 3 ani imi doresc sa fiu alaturi de mickey mouse si sa am o bicicleta !!!dar este ceva rau ca acea doamna a mea nu imi alege niciodata desenu si mie mi se pare caa il fak cel mai frumos desiii……

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.