Ionut  IUGA

Pentru prima dată după Revoluție, Râmnicu Sărat are un reprezentant în Guvern. Luni după-amiază, conducerea PNL a validat 11 secretari de stat ce vor face parte din Executiv iar printre ei se numără și râmniceanul Ionuț Iuga.
Iuga este membru PNL și în luna iunie a fost ales consilier municipal pe listele PNL la Râmnicu Sărat. Este de profesie avocat, absolvent al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, are 33 de ani, este necăsătorit și va ocupa o funcție de secretar de stat în Ministerul Mediului, în subordinea ministrului delegat pentru ape, păduri și piscicultură, Lucia Varga.
Ionuț Iuga va cordona departamentul de ape și va fi numit în funcție de premierul Victor Ponta după ședința de Guvern de miercuri.
Celelalte 10 propuneri aprobate astăzi de conducerea PNL îi vizează pe Stejărel Olaru (Relaţia cu românii de pretutindeni), Dan Manolescu ( Ministerul de Finanţe), Gheorghe Hogea (relaţia cu Parlamentul), Cristian Ghibu (Transporturi), Radu Boroianu (Cultură), Grigore Trache (Dezvoltare), Manuel Donescu (Economie), Valentin Soneriu (Agricultură), Puiu Gelu (Ape şi Păduri) și Adrian Pană (Sănătate).

Ciprian STERIAN

7 COMENTARII

  1. Excelent. Pana in martie 2012 a fost un membru de seama al PDL ramanicu sarat. Sef pe-acolo, cred. Sa ne mai miram de politichia zonala liberala cu astfel de randuiri, parinte? Ne vedem in rai, d-le Antonescu!

  2. Din cauza asta tara nu va merge niciodata.Numim un avocat la ministerul mediului! Ce treaba are una cu alta,dar cum PNL nu are oameni competenti si performanti pe domeniile lor ,au pus unul care macar le este serviabil si atat. RUSINE NOUA CELOR CARE I-AM VOTAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.