Perchezitii-2

UPDATE: Surse judiciare au declarat că percheziţiile au loc la sediul Asociaţiei Nevăzătorilor din România, la sediul unei confederaţii patronale dar și la locuinţele unor persoane suspectate de fapte de corupţie privind fonduri europene.

Percheziții marți dimineață la Buzău și București ale procurorilor din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie. Potrivit unui comunicat al DNA, descinderile au loc
În 9 locații situate în Buzău și București, din care două sunt instituții publice și restul domiciliile unor persane fizice.
Ancheta vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise în perioada 2010 – 2014.

”În cursul zilei de 25 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiile București și Buzău, din care două sunt instituții publice iar, restul domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei” se arată într-un comunicat de presă remis marți de DNA.
Revenim cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.