Perchezitii Euroavipo-4
UPDATE: Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, percheziţiile sunt efectuate la firmele 3C Business & Concept Solutions, Bst distribuţie şi Bristot complex. Printre cei vizați de ancheta procurorilor fiind şi Nimrod Almagor, directorul general al companiei Bristot, importator de cafea.

Polițiștii bucureșteni efectuează, în această dimineață, percheziții la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse agro-alimentare.
Peste 120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează 50 de percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Iaşi, Suceava, Hunedoara, Maramureş, Buzău şi Giurgiu.
42 de persoane suspectate de evaziune urmează să fie aduse, cu mandat, la Parchet pentru a da declarații.
Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că reprezentanţii unor societăţi comerciale ar fi înregistrat în contabilitate şi ar fi declarat cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, cheltuieli reflectate de achiziţii fictive de produse agro-alimentare, cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale provocând un prejudiciu la bugetul statului este de aproximativ 1.000.000 de euro.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.