Teatrul George Ciprian și-a primit, miercuri seară, din nou spectatorii în sală după mai multe luni de pauză cauzată de restricțiile impuse pentru combaterea coronavirusului. Cu ocazia zilei de Dragobete, Teatrul „George Ciprian”, a organizat ca în fiecare an evenimentul „La Teatru de Dragobete” ocazie cu are a fost pusă în scena piesa de teatru „Barza domnului ministru” în regia lui Lucian Iancu cu Adriana Trandafir, Laura Cosoi, Gabriel Fătu, Mihai Ciucă și Doina Teodoru.

Spectacolul s-a jucat cu casa închisă cele aproximativ 130 de bilete, jumătate din capacitatea sălii epuizându-se rapid. Prioritate ca în fiecare an au avut persoanele născute în Ziua de Dragobete sau cele care au putut face dovada că s-au căsătorit într-o zi de 24 februarie și care au primit din partea instituției invitații gratuite dar și câte un tort  din partea Consiliului Județean care însă nu a mai putu fi înmânat  de către reprezentanții administrației județene cum se întâmpla anii trecuți. Astfel, o sărbătorită și două cupluri care s-au căsătorit pe 24 februarie au fost invitați să își ridice singuri torturile aniversare iar certificatele de căsătorie pentru o zi pregătite de către organizatori nu au mai avut prea mare căutare.

Ca în fiecare an, prezent a fost președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care le-a urat „La mulți ani!” sărbătoriților serii și care și-a manifestat speranța că lucrurile încep să revină ușor, ușor la normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.