Peste 100 de concurenți au participat, pe 1 iunie la cea de-a doua ediție a #YellowSummerCup, competiție sportivă organizată de tinerii liberali din Buzău.

Competiția, desfășurata în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” a aliniat la start 23 de echipe dar și sute de spectatori în tribune așa cum menționează pe pagina sa de Facebook președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu.

„23 de echipe, peste 100 de concurenți și 200 de spectatori. Pe scurt, așa a arătat ediția cu nr. II a Cupei PNL Buzău la baschet: #YellowSummerCup. Un nou eveniment de succes, organizat de tinerii liberali buzoieni, cu scopul de a promova mișcarea și competiția.

Dacă te-ai întrebat “De ce baschet?”, răspunsul este simplu: pentru că tinerii îl iubesc și au și de ce: promovează spiritul de echipă, se bazează pe energie, îndemânare și coordonare, îți permite să te antrenezi fie singur, fie în echipă și nu încurajează confruntările directe. Unul dintre cele mai răspândite sporturi de echipă din lume, care a strâns sute de pasionați și în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” Buzău.

Tinerii buzoieni au avut parte nu doar de mișcare și competiție, ci și de foarte multe surprize: cadouri și diplome care să îi motiveze să continue să lase tot ce au mai bun pe teren, de fiecare dată când au ocazia. Din nou, mândru de #TineriiLiberali”, a scris pe Facebook deputatul liberal.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.