Peste 1200 de copii participă la Festivalul Concurs Național “Pentru tine, mama mea!”

0
258


Peste 1200 de scolari și preșcolari din întreg județul se întrec, marți, la Sala Mare a Consiliului Județean în cadrul celei de-a V-a ediție a Festivalului Concurs National “Pentru tine, mama mea!”, organizat de Gradinita cu Program Prelungit Nr. 10 Buzău, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău și Consiliul Județean.
Festivalul a debutat la ora 9.00 fiind deschis de inspectorul școlar Cristina Ivan și de președintele CJ, Petre Emanoil Neagu, care a oferit trandafiri tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente în sală.
Festivalul se va desfășura pe două nivele de vârstă respectiv o primă parte dedicată învățământului preșcolar cu categoriile Grup vocal, Solist vocal, Dans modern și Dans popular și o a doua parte dedicată elevilor din clasele 0-IV care se vor întrece pe aceleași categorii ca și preșcolarii plus o grupă ce vizează soliștii sau grupurile instrumentale.
Ca și în anul trecut Consiliul Județean care este partener în proiectul inițiat de Grădinița cu Program Prelungit nr. 10 asigură diplome, trofee și medalii pentru toți cei 1200 de participanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.