bidoane-combustibil
Anchetatorii au confiscat peste 18 tone de produse petroliere şi au reţinut 56 din cele 108 persoane care au fost audiate în urma percheziţiilor din Bucureşti, Ialomiţa, Buzău şi Brăila, acestea fiind suspectate că au furat ţiţei din rezervoare şi au produs un prejudiciu de peste 1,8 milioane lei.
Anchetatorii au confiscat marţi, în urma celor 112 percheziţii din Bucureşti şi cele trei judeţe, aproximativ 18,5 tone de produse petroliere, peste 287.000 de lei şi 9.465 de euro, arată Poliţia Română, într-un comunicat de presă transmis miercuri agenţiei MEDIAFAX.

De asemenea, din cele 108 persoane audiate la sediile Poliţiei Judeţene Ialomiţa şi Poliţiei Municipiului Urziceni, 56 au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind suspectate de furt de produse petroliere din rezervoare şi din depozite de colectare a ţiţeiului.

În cazul furturilor de produse petroliere, se fac cercetări în două dosare penale instrumentate de poliţiştii din Ialomiţa, sub supravegherea procurorilor din Urziceni şi Slobozia.
Prejudiciul produs în acest caz a fost estimat, până în prezent, la peste 1,8 milioane de lei.

La acţiune au participat peste 650 de poliţişti de la IPJ Ialomiţa, Buzău, Brăila şi Poliţia Capitalei, împreună cu luptători SIAS, sprijiniţi de ofiţeri de la Direcţia de Investigarea Fraudelor, Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.