150 de jandarmi, 50 de polițiști și 120 de agenți de pază vor asigura ordinea, mâine , la meciul din Cupa României dintre Steaua București și Sănătatea Cluj. Partida programată pentru joi seara la ora 20.30 este considerată una cu grad de risc mediu însă, cu toate acestea, reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi au stabilit împreună cu organizatorii, Poliția și firma de pază câteva reguli ce trebuie respectate de microbiștii care vor să vadă, pe viu, înfruntarea din cea de-a VI-a fază a  Cupei României.
Accesul publicului pe stadion va fi permis cu începere de la ora 18.30 și tot de la aceeastă  oră în zona stadionului va fi interzisă comercializarea băuturilor alcoolice până la terminarea partidei. Accesul spectatorilor în stadion se va face, după controlului corporal realizat  de reprezentanții firmei de pază, atât pe cele două porți de pe bulevardului Mareşal Averescu cât și pe poarta din Parcul Crâng.
Circulația autovehiculelor va fi restricționată pe bulevardul Mareşal Averescu între intersecția cu bulevardul Spiru Haret și până la poarta Crângului, cu începere de la ora 18.30 pentru a permite accesul înspre și dinspre stadion.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.