În ultima săptămână, polițiștii buzoieni din cadrul Serviciul Rutier au organizat o acţiune pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor ce se pot produce pe acest fond.

Astfel, aparatele radar au fost amplasate pe principalele drumuri naţionale, dar şi pe artere de circulaţie din municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat unde au înregistrat  774 de autovehicule ce au rulat cu viteze mai mari decât prevede legea.

Toți șoferii au fost sancționați iar 19 dintre ei au rămas pietoni pentru o perioadă de 90 de zile.

Cel mai mare viteză vitezoman a fost un bărbat de 68 de ani din Buzău ce își conducea autoturismul pe strada Transilvaniei din Buzău cu 120 km/h.

Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile de acest gen, întrucât viteza neadaptată condiţiilor de drum reprezintă una dintre principalele cauze ale accidentelor grave produse în primul trimestru al acestui an pe raza judeţuluiBuzău.

În perioada ianuarie-martie a.c., o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte 12 au suferit vătămări corporale în urma celor 9 accidente de circulaţie ce au avut drept cauză neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.