Peste o mie de elevi de liceu din ani terminali au trecut, marți, pragul Târgului Educațional organizat de cea mai mare universitate de stat din zona de sud-est, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Prefectura Buzău.

Reprezentanții Universității „Dunărea de Jos” au venit să prezinte în fața buzoienilor oferta educațională pentru cele 14 facultăți pe care le are în componență dintre care trei funcționează cu secții și la Buzău din toamna anului trecut. Este vorba despre facultățile de Educație Fizică și Sport, Agricultură și Drept170 de locuri unde au fost disponibile pentru primul an.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați are în componență 14 facultăți și pune la dispoziția studenților 78 de programe de studii universitare de licență, 52 de programe de studii de masterat, 16 domenii de studii universitare de doctorat și 4 școli doctorale.

Pentru a-și face ofertă cât mai atractivă reprezentanții universității au venit la Buzău cu programe artistice, prezentări interactive și tombole cu premii din jumătate în jumătate de oră pentru vizitatori.

La eveniment au fost prezenți pe lângă reprezentanții universității, reprezentanții Instituției Prefectului și cei doi parlamentari PNL care au fost cei care au aut ideea deschiderii unei filiale a Universității „Dunărea de Jos” la Buzău.

3 COMENTARII

  1. […] au aut ideea deschiderii unei filiale a Universității „Dunărea de Jos” la Buzău.The post Peste o mie de elevi buzoieni au trecut pragul Târgului Educațional organizat de Universitatea „… first appeared on Observatorul Buzoian. Citeste mai […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.