Peter Emanoil NEAGU

Petre Emanoil Neagu a fost delegat joi în cadrul unei ședințe extraordinare să preia atribuțiile președintelui Consiliului Județean, după ce magistrații i-au interzis lui Cristi Bîgiu să mai meargă la serviciu pe durata controlului judiciar. Astfel, Petre Emanoil Neagu devine vicepreședinte cu atribuții de președinte al Consiliului Județean.
” A fost o hotărâre necesară pentru a asigura funcționarea Consiliului Județean în parametri optimi după ce Tribunalul Călărași i-a interzis președintelui să-și mai exercite funcția, era o situație care putea genera blocaje la nivelul Consiliului și în consecință am fost obligați să adoptăm această hotărâre, de delegare a atribuțiilor președintelui vicepreședintelui aflat în funcție”, a declarat la finalul ședinței CJ Buzău, secretarul instituției, Laurențiu Gavrilă.
La ședința extraordinară a CJ Buzău au lipsit consilierii PNL și un consilier PPDD.
”NU pot să le aduc reproșuri, nu era obligatorie prezența la ședință, probabil sunt emoționați consilierii liberali, se pregătesc să intre la guvernare”, a spus ironic Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.