Intervenție în forță a polițiștilor și jandarmilor buzoieni, duminică seară la un salon de evenimente situat la ieșirea din municipiul Buzău spre Ploiești. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor oamenii legii au întrerupt o petrecere de botez la care participau peste 100 de persoane. Cum organizarea de evenimente este interzisă polițiștii și jandarmii au mers și au întrerupt petrecerea de botez și au aplicat amenzi celor care au organizat petrecerea  în timp ce invitații au plecat rând pe rând acasă.

Din câte se pare oamenii legii au acționat la pont fiind sesizați chiar de către unul dintre invitați.

Conform unor informații neconfirmate oficial ar fi vorba despre botezul copilului unui preot dintr-o comună buzoiană de pe Valea Slănicului.

Având în vedere regulile instituite și interdicția organizării de astfel de evenimente în contextul pandemiei, polițiștii au identificat reprezentantul localului și organizatorul evenimentului, cărora le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare de 4000 de lei, conform Legii nr. 55/2020, pentru nerespectarea interdicțiilor privind organizarea de evenimente.

Totodată, fortele de ordine care au intervenit, polițiști și jandarmi, au legitimat 63 de persoane și au aplicat alte 30 de sancțiuni contravenționale participanților la eveniment.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.