Organizația județeană a PMP Buzău s-a întărit în plină campanie electorală atrăgînd de partea sa conducerea Partidului Romania Unită. Astfel, liderul PRU, Andrei Barac, împreună cu secretarul general al formațiunii, Cătălin Vișan.
Inginerul Andrei Barac, fost candidat al PRU la Primăria Buzău a ales să se alaăture PMP fără a solicita vreo funcție și fără a urmări să se regăsească în lista cu candidați pentru alegerile parlamentare.
„Trebuie întărită organizația și trebuie să fim reprezentativi pentru zona geografică pe care o reprezentăm. Încercarea este aceea de a fi utili societății civile prin prezența noastră în rândul PMP. Nu am venit după nici o funcție chiar dacă domnul președinte spune că are în vedere acest lucru. Lipsa de incredere a ceea ce se întâmplă la PRU și anumite incompatibilități m-au determinat sa părăsesc partidul. Deocamdată doar noi am luat această decizie și fiecare dintre membrii PRU va lua o decizie personală dacă va veni sau nu alături de noi”, a declarat Andrei Barac.
La rândul său președintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu, s-a arătata mulțumit d enoile achiziții și a declarat că cei doi vor face parte din forul de conducere județean al PMP.
„Organizația Județeană a PMP se întărește pe zi ce trece și suntem bucuroși că pe zi ce trece oameni de valoare se alătura nouă. Atât domnul Barac cât și domnul Vișan vor face parte din Comitetul Executiv Județean și vor îndeplini funcții de vicepreședinți”, a declarat deputatul Adrian Mocanu.


PMP/ OBSERVATORUL BUZOIAN/ CUI 11160002

1 COMENTARIU

  1. Basescule , ia-i acasa pe amandoi !
    Cu astia n-am curaj nici sa trec strada !
    Dl. instructor auto Barac mi-a dat teapa la examenul auto(n-a venit cu masina si am fost amanat).
    Am inceput scoala cu el si examenul l-am sustinut cu alt instructor! NESERIOS !
    Ce incredere sa am in asemenea om ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.