Dorin BADULESCU

Buzăul ar putea avea un reprezentant în Parlamentul European. Este vorba despre liberalul Dorin Bădulescu care va candida la alegerile din 25 mai pe lista Partidului Național Liberal la poziția 14. În acest sens, Bădulescu a participat alături de alți membri ai PNL Buzău, în frunte cu președintele PNL George Scutaru și cu vicepreședintele Cristi Bîgiu, la ceremonia de lansare a candidaților PNL la alegerile europarlamentare ce a avut loc în week-end la Brăila acolo unde pe scena Salăă SPorturilor din Brăila au mai urcat Ramona Mănescu, Eduard Helvig, Cristian Buşoi, Renate Weber, Adina Vălean dar și soțul acesteia, președintele PNL, Crin Antonescu.
Astfel, liberalul Dorin Bădulescu este primul buzoian care intră în competiția pentru alegerile europarlamentare și care ar putea ajunge în legislativul european dacă alte nume celebre vor renunța la postul de la Bruxelles.
“Dorin Bădulescu e singurul candidat buzoian pentru europarlamentare dintre toate partidele locale și chiar dacă locul 14 nu este unul eligibil la acest moment pe viitor, în funcţie de evoluţiile de pe scena politică, buzoianul ar putea ajunge în Parlamentul European. În ultimii ani au fost mai multe cazuri în care unii europarlamentari au renunțat la postul de la Bruxelles pentru a deveni miniștri în Guvern “, a declarat președintele PNL Buzău, George Scutaru.

Dorin Bădulescu este președintele organizației municipale a PNL Buzău, în prezent este consilier județean ales pe listele USL iar până în anul 2012 a fost consilier local municipal. Dorin Bădulescu este de profesie avocat și ocupă și funcția de președintele Consiliului de Mediere.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.